Reserva el teu taxi per anar fins a l’aeroport!

Viatjar per vacances o per feina es necessita tenir en compte molts detalls de logística i un d’aquests és determinar el mitjà de transport per desplaçar-te de casa teva fins a l’aeroport i/o viceversa.

Per resoldre aquesta situació, lo millor que es pot fer és planificar-ho en temps i contar amb els serveis d’una empresa responsable per cobrir totes les teves necessitats: número de places, privacitat i comoditat.

Beneficis que obtindràs anant a l’aeroport en taxi:

  • T’estalviaràs el cost de tenir el teu vehicle al pàrquing de l’aeroport.
  • No tindràs que preocupar-te pel viatge d’anada fins a l’aeroport. Et vindrem a buscar a la porta de casa teva i et deixarem a la porta de la terminal!
  • En temporada alta no tindràs que fer cues per agafar un taxi. Nosaltres estarem allà per quan arribis.

Des de Taxis Olot 24h oferim preus molt competitius sense deixar de banda la qualitat dels nostres serveis. Assegurem que no hi haurà recàrrecs addicionals ni res semblant. Sempre ens esforcem perquè el nostre servei sigui lo més transparent possible.

A més a més, disposem de vehicles grans (més de 4 places) del qual podràs estalviar el tenir que invertir en més d’un taxi si tens que viatjar en un gran número de persones.

Nosaltres t’ho posem fàcil! Truca’ns o envia’ns un missatge i demana un taxi sense compromís per anar fins a l’aeroport de Girona o Barcelona i disfruta de les teves vacances!

Nova imatge corporativa! Adaptar-se a l’era digital.
PREVIOUS POST
Volem que torneu sans i estalvis a casa!
NEXT POST

Comments are closed.