Perquè contractar Taxis Olot 24h?

Avui ens agradaria parlar dels motius del per què no teniu que dubtar en contractar els nostres serveis.

Com molts ja sabeu, avui dia hi ha una gran competència en totes les àrees i tots els sectors. Pel que fa el tema de taxis dins la comarca de la Garrotxa si que tenim una gran oferta on pots escollir diferents empreses perquè et puguin portar a un lloc o altre.

És per això que creiem oportú parlar avui sobre el per què escollir Taxis Olot 24h i disfrutar dels nostres serveis:

  1. Com ve diu el nostre logotip i nom d’empresa, oferim un servei les 24h els 7 dies de la setmana. Un tret característic que és el que ens diferencia més de la competència. Pots reservar el teu taxi a l’hora que prefereixis, ja siguin les 16h de la tarda com a les 04h del matí.
  2. T’acompanyem amb les visites turístiques per La Garrotxa. Et portem a un lloc i a un altre perquè puguis veure els llocs més emblemàtics de la nostra comarca.
  3. Dominem tan l’anglès com el francès. Fet que resulta importantíssim alhora de donar un servei complert a totes aquelles persones que vénen de l’estranger.
  4. Estem especialitzats en adaptar-nos a les empreses que necessiten un servei de transport ja sigui per portar els seus clients, tot l’equip a un ‘meeting’, etc.
  5. Contem amb varis vehicles de diferents places per adaptar-nos a les teves necessitats. El taxi on hi tenim més capacitat possible és de 8 places.
  6. La discreció és una de les característiques que més importància donem als nostres clients.

Recordeu que per reservar el vostre taxi podeu trucar o enviar un Whatsapp als següents números:

+34 635 953 708 – Jordi

+34 639 672 619 – Miquel

Rutes turístiques per La Garrotxa amb taxi
PREVIOUS POST
Avui en dia, ser taxista no és fàcil.
NEXT POST