La importància de mantenir els nostres taxis en unes bones condicions d’higiene

Els nostres taxis i com tots els altres vehicles s’exposen cada dia a situacions extremes d’ambient i temperatura, per això mateix tenim que mantenir-lo en les millors condicions d’higiene per així conservar-lo com el primer dia. L’acumulació de pols i brutícia farà que els elements del vehicle es deteriorin de forma més ràpida.

No hi ha res com pujar a un taxi i trobar-lo totalment net i que fins i tot fagi una olor d’ambient agradable. Taxis Olot 24h donem prioritat a que l’experiència dels nostres clients sigui excel·lent des de que tenim el primer contacte fins que el deixem al destí.  Per això mateix oferim un servei de qualitat i mantenir el taxi en les millors condicions d’higiene és un dels factors que donem més importància.

Tenim que tenir en compte que la pluja, les temperatures extremes, la radiació solar… Formen una capa que no anirà gens bé pels plàstics i pintures dels nostres vehicles. Per evitar aquests problemes, lo seu és netejar de forma constant els vehicles amb el material adequat i de bona qualitat i així protegir i aïllar d’aquests agents externs.

Recordeu que podeu reservar el vostre taxi a través dels següents números:
+34 635 953 708 – Jordi
+34 639 672 619 – Miquel

També ens podeu seguir a les nostres xarxes i estar al dia de tots els nostres moviments!
Instagram; @taxisolot24h
Facebook; @taxisolot24h

Els millors hotels i restaurants de La Garrotxa
PREVIOUS POST
Lluèrnia i Taxis Olot 24h tornen a unir forces en aquesta edició 2019
NEXT POST