Els millors hotels i restaurants de La Garrotxa

A Taxis Olot 24h ens encanta saber que molta gent ve de fora per visitar la nostre estimada comarca degut a la seva gran demanda de restaurants i hotels de molta varietat i qualitat.

És per aquest motiu que en aquest nou article ens agradaria parlar sobre quins són els restaurants i hotels que més portem els nostres clients per què difsfrutin dels seus serveis:

Començarem parlant sobre els restaurants i com ja sabeu, la Garrotxa és un dels llos on trobaràs productes que van directament de l’hort a la taula. Una cuina propera i contundent, nascuda i cuinada a la mateixa terra, amb plats estrella com les patates d’Olot o els fesols de Santa Pau.

Quinze Ous, Hostal del Sol, La Deu són uns clars exemples on portem a més clients perquè visitin i tastin aquests menús que tant agraden.

Quan ens posem a parlar dels hotels, clarament l’Hotel Riu i l’Hotel Perla són els que visiten més freqüentment els nostres clients per la seva comoditat en instal·lacions, la seva amabilitat dels seus treballadors, la bona ubicació en que es troben, etc.

Taxis Olot 24h sempre volem oferir i recomanar els millors llocs per què puguin visitar i estar 100% a gust sense que no es preocupin de res més de disfrutar i gaudir de l’entorn.

Recorda que treballem els 7 dies de la setmana i les 24 hores del dia per totes aquelles persones que necessitin un taxi en qualsevol dia de la setmana a l’hora que més desitgin.

Avui en dia, ser taxista no és fàcil.
PREVIOUS POST
La importància de mantenir els nostres taxis en unes bones condicions d’higiene
NEXT POST