El teu taxi per a la teva empresa

A Taxis Olot 24h sempre estem pensant amb les vostres necessitats d’empresa i és per això que apostem desde ja fa uns anys a donar un servei totalment personalitzat a cada entitat. Ens comprometem a facilitar el desplaçament dels membres de l’empresa i/o clients. La rapidesa, la seguretat, l’adaptabilitat, la confiança i la confidencialitat són els valors que oferim en cada un dels nostres serveis.

Busquem sempre la màxima comoditat per l’empresa, per això intentem sempre adaptar-nos a les necessitats i característiques per poder facilitar tots els tràmits ja sigui en pagaments, en horaris pactats, etc.

Avantatges que obtindràs tu i la teva empresa:

  • Comoditat: oblidat d’aparcar, de les multes, dels embussos. Amb Taxis Olot 24h tindràs un viatje tranquil i podràs arribar al teu destí en el menor temps possible, evitant tot tipus de problema.
  • Seguretat: cansat després d’una jornada laboral molt llarga? Amb Taxis Olot 24h et vindrem a buscar per portar-te a casa de la manera més segura possible sense que et tinguis que preocupar de res més.
  • Els teus clients: tens un client que arriba amb avió o tren i necessites anar-lo a buscar? Ja sigui a l’aeroport de Barcelona o a l’estació de tren de Vic, Taxis Olot 24h ens desplaçarem fins al lloc on arriba el teu client per després portar-lo fins a la teva empresa.
  • Reserves: pots reservar el teu taxi amb antel·lació de la forma que més et vingui de gust: trucant, enviant un Whatsapp o un correu. Només tindràs que indicar, la hora, el lloc i el número de passatgers i allà estarem!
  • Ens adaptem a tu: necessites un vehicle adaptat? Viatgeu varies persones juntes de l’empresa? Ens adapatem a qualsevol situació que la teva empresa requereixi.

 

Demana tota la informació que vulguis trucant-nos al 639 672 619.

Volem que torneu sans i estalvis a casa!
PREVIOUS POST
Aquest estiu no parem ni volem parar!
NEXT POST