Avui en dia, ser taxista no és fàcil.

Avui ens agradaria parlar sobre la imatge que la majoria té sobre la vida d’un taxista. Un taxista és aquell ser amable que recórrer els carrers de la seva ciutat/població o comarca (en el nostre cas) unes dotze hores diàries que a més a més de també pagar una hipoteca del seu habitatge, també la del seu instrument de feina: el taxi.

Per començar, tens que obtenir i comprar la llicència per poder conduir un taxi que està entre 90.000€ i 120.000€ (molts tenen que demanar a una entitat un préstec personal)  i això és simplement la inversió inicial que un taxista autònom ha de fer si o si. Si finalment pots obtenir aquest préstec i tires endavant l’aventura que suposa ser taxista  has de saber que tindràs que pagar 240€ al mes en cas de ser autònom. Aquesta tassa servirà per poder exercir aquesta activitat.

Li hem de sumar que cada any s’ha de fer una revisió del vehicle (50€ cada vegada) i quan aquest ja ha complert una antiguitat de 5 anys, després la revisió haurà de ser cada 6 mesos. El manteniment setmanal i la manutenció en general del taxi surt per uns 550€ al mes.

Quan parlem del taxímetre també parlem de diners… En aquest cas, 600€ aproximadament. Lógicament també hauràs de contar el carnet B que haurà de contar con el BTP per conduir vehicles de transport públic, on els gestos es sumen uns 1.000 € més.

El cost mitjà d’una pòlissa a tercers està entre 1600€ i els 2000€, el cost que suposa la compra d’un vehicle (gamma mitjana entre 13.000€ i 25.000€)…

Ens imaginem que després d’haver llegit tot lo anterior, sabreu el perquè molts es pensen que un servei de taxi costa una fortuna per fer un viatge de tan poca distància.

Taxis Olot 24h hem sabut superar totes aquestes “barreres” i seguim al peu del canyó per demostrar que som una empresa professional i dedicats 100% al nostre servei i client.

Perquè contractar Taxis Olot 24h?
PREVIOUS POST
Els millors hotels i restaurants de La Garrotxa
NEXT POST